Cercador :
Tornar al Menú
CURS ( 22/02/2021 - 23/02/2021 )
PROGRAMA:
1.- Definició i objectius de les instal-lacions de ruixadors automàtics
2.- Reglaments i Normes nacionals, europees i internacionals.
3.- Riscos i la seva categorització
4.- Tipologia de ruixadors automàtics: detecció, cabal, deflectors.
5.- Quadre de disseny bàsic de ruixadors automàtics
6.- Ruixadors automàtics especials: per temperatura, per aplicació, per deflectors.
7.- Instal-lacions de ruixadors automàtics de control específic: CMSA
8.- Instal-lacions de ruixadors automàtics de supressió: E.S.F.R.
9.- Disseny d'instal-lacions: exemples resolts
Els ruixadors automàtics (*sprinklers) constitueixen una de les instal-lacions contra incendis millor provades i eficaços en el panorama de l'extinció d'incendis. Des que l'any 1889 F. *Grinnell posés en el mercat el primer ruixador automàtic com a element comercial-tècnic en la protecció contra incendis s'han succeït esdeveniments d'actualització del primer disseny que avui dia garanteixen la idoneïtat dels ruixadors per a protecció estructural, protecció de continguts i la més important la millora de les condicions d'evacuació de persones.
Els reglaments i normes garanteixen la correcta aplicació per a dissenyar, executar i mantenir les instal-lacions de ruixadors automàtics.El curs que s'impartirà tindrà la informació més extensa possible de reglaments i normes així com de la categorització dels riscos per a establir el disseny corresponent.
Els Reglaments espanyols permeten la utilització de normes Internacionals de reconegut prestigi en situacions excepcionals amb el que s'establiran indicacions per a l'adequat ús d'aquestes.
Exemples simples i complexos completaran el contingut.
Enginyers projectistes i personal tècnic d'empreses instal-ladores i mantenidores d'instal-lacions de protecció contra incendis
ROSENDO DURANYEnginyer Industrial amb més de 40 anys d'experiència en el disseny i instal-lacions de proteccions contra incendis. Destaquem, entre d'altres, la seva trajectòria com a membre del comité tècnic d'Aenor com a redactor de normes UNE. Professor de la Universitat Carlos III (Madrid) al Master d'Enginyeria PCI i també de la UPC. Professor de PCI i redactor de normes tècniques a CEPREVEN; Assessor al departament de prevenció de la Generalitat de Catalunya; Ex President de l'Associació de Professionals de la Enignyeria de PCI (APICI).
ON-LINE
febrer 2021
22 feb 2021
23 feb 2021
CONDICIONS DE PAGAMENT I SOL·LICITUD DE BONIFICACIONS
Pagament mitjançant transferència: 1. L'import del curs s'haurà de fer efectiu, desprès d'haber realitzat la inscripció. No fer-ho comporta l'anul-lació de la inscripció i pèrdua de la plaça. 2. Les anul-lacions s'han de comunicar al departament de formació (formacio@cetill.cat) o telèfon 973232253. Les anul-lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans del inici del curs, comportaran la pèrdua del 50% del import, si és dins els últims 2 dies, o un cop iniciat el curs, la pèrdua serà del 100% del import. 3. El Col-legi es reserva el dret de modificar horaris, dates i continguts dels cursos programats. També es reserva el dret d'anul-lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d'inscrits. En el cas que el CETILL anul-li el curs, es retornarà l'import sencer del curs. 4. A nom de l'Associació d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida. 5. Al compte ES28- 0081-0118-20-0001173925. Per l'import del preu estipulat per curs. 6. Indicant com a concepte: NOM DEL CURS i NOM i COGNOMS de l'alumne.
Paraula clau
CURS
Carrer: Aribau, 8, Lleida
Horari d'atenció al públic / telefònic:
Telèfon: 973 232 253
Dilluns a dijous: de 09:00 h a 19:30 h
Correu: cetill@cetill.cat
Divendres: de 09:00h a 15:00h
· Desenvolupat per ATTEST ·